onsdag

Mitt huvud håller på att sprängas, min nacke gör ont som bara fan, ögonlocken väger 10 kg och det brinner innanför ansiktet - medans resten av kroppen är fast i en frysbox. Jag gillar det inte!

Ska dock trotsa min "sjukdom" imorgon och bege mig in till stan med Sanna för att inhandla en födelsedagspresent till min älskade Jenny som fyller 19 på fredag :) Synd att jag förmodligen inte kommer lyckas åka in till henne då, för man får ju inte vara sjuk om man ska hälsa på någon på ett sjukhus.. Tror jag inte? Får forska vidare om det där!

Nu ska jag iallafall slänga mig i sängen under mitt duntäcke och en filt och så ska jag titta på OTH, tredje avsnittet av säsong 7. Jag kommer bli asbra på engelska med tanke på att jag nästan bara tittar på filmer/program med engelsk text nuförtiden. GO ME! Kan ju försöka bli bättre än Mike. That's my goal, hyhy. Önska mig lycka till, jag kommer behöva det ;)

Men nu säger min nacke ifrån, den vill inte anstänga sig längre, så får lyda den.
Godnatt :)


måndag

Jahapp, då var skoldagen avklarad. För ett par timmar sen ;D Träffade Hanna och Rei efteråt och sen blev det att åka hem med tåget. Kom hem och lekte med Tyson, upptäckte sen att han hade glidit i nån gegga (ruttna löv) och det luktade skitäckligt på ena sidan av ansiktet! Så det blev badning när vi kom in :) Han blev så jävla fluffig när jag hade torkat honom, haha!

Nu ska jag gå ner och börja baka, degen ska jäsa i en timme så.. Ska iaf bli bagels :) Efter det blir det städning i mitt rum, halva garderoben ligger ju på golvet.. Kan lätt bli så efter en helg (a) Haha!

Nej ni gott folk, nu ska jag ner och mecka ihop degen!
Hejsvej



Såhär mysigt har jag och Tyson varenda kväll när det är läggdags :)
Och varenda morgon när det är vaknadags ;D
Fast T är lite mer sprallig då..

sjukhusbesök

Ska snart åka in till Jenny och hålla henne lite sällskap. Hennes pappa ska också åka med oss :)
Sen blir det väl att åka hem och titta på O.C med lilla syster-yster. Haha, tidsfördriv!

Föresten, mamma och pappa är lite självmordsbenägna tror jag. Det är fan storm ute och dom står på varsin stege i trappan och ska sätta upp nya stuprör! Knasbollar..


usch

Fick reda på en tråkig sak förut, min lilla plutta :( <3 Krya på dig! Läk ihop!
Bilar är farliga.. Usch, vad hemskt..!


Sitter på praktiken nu, hoppas på att få åka hem snart så jag kan åka in till stan med Sanna :)

vi hundar blir bara vad ni människor gör oss till!

"Jag ska vara en av de farligaste hundarna tydligen. Jag är en renrasig amerikansk pitbullterrier, importerad från USA. Jag kan visa att jag är renrasig för jag har en stamtavla hemma som är så lång som sex generationer.

Jag finns på jorden av en anledning: för att ni skapade mig! Och ju farligare ni gör mig, desto fler av min ras hamnar i fel händer. I händer som lär oss fel saker. Vi vet inget om kamp förrän ni lär oss! Vi är av rasen terrier – det betyder att vi har en vilja som är starkare och större än vissa andra rasers. Men det gör oss inte till onda hundar! Rädslan för oss är det som gör oss onda. Rädslan att vi är farliga är det som gör oss farliga.

Vi finns här för att ni skapade oss och för att ni ville ha oss här. Men när ni börjar tappa kontrollen över det ni skapat, föraktar ni oss och tänker inte på konsekvenserna av det föraktet. Vi är kanske utmärkta för kamp då vi har en smidig kropp, bra storlek, relativt stort gap, tjock hud och kort hår. Men även om vi vore den ultimata kamphunden är det på oss det gör ont. De är vi som får ta alla smällar, alla sår och alla bett. Det är vi som får sitta i burar, får dåligt med mat, inte får besöka veterinären när vi har ont och ofta lämnas i skogen för att dö.

Jag var inte född till det där och jag har tur. Jag har tur som sluppit kamphundarnas hems­ka värld. En kamphund är ingen ras, en kamphund är en hund som hamnat i fel händer och blivit tränad till att göra något den tror är rätt, för att ni lärt dem det. Alla hundar kan bli kamphundar, det handlar bara om träning. Hur ska vi veta vad som är rätt och vad som är fel? Vi är hundar!

Vi är människans bästa vän. Och ändå sviker ni vår blinda tillit och vår villkorslösa kärlek. Ni gör oss till något vi inte är, bara för att ni kan. Bara för att ni har makten att göra det – makten att slå oss, ta bort oss, sätta på oss el-halsband, halsband med piggar inåt, munkorg… ja, säg allt ni människor har kommit på för oss hundar, bara för att kunna hålla kvar just den makten.

Jag är inte född till kamp! Vi blir bara det ni valde att göra oss till! Och ju farligare ni gör oss, ju räddare ni blir för oss, desto mer makt ger ni åt fel händer!

Låt oss nu ha en tyst minut för alla hundar som används eller har använts i kamp. Och för alla djur som far illa på grund av er människor.

/Bimbo, amerikansk pitbullterrier"


sjukmys

Det är ju såklart inte mysigt att vara sjuk, det är ap-jobbigt att ha ont i halsen tex. och det har jag just nu. Men jag har faktiskt gjort både hårinpackning och ansiktsmask idag, och mitt hår luktar jättegott! Och när jag var klar i badrummet drog jag på mig ett par mjukisbyxor, en stor-stor tjock tröja och varma raggsockor. Och nu sitter jag här med min stora fina kopp som är full med varmt te (försöker nämligen bedöva min vänstra halsmandel) och ska snart slå igång en film och krypa ner under mitt varma, mysiga dundäcke och tillfriskna snarast! Lagom kul att vara sjuk till helgen liksom..

Så det blir att knarka C-vitaminer och ha på sig så varma kläder som möjligt när jag går ut. Nyss köpt mig en ny halsduk och det passar ju perfekt nu :) Vinterjackan fick titta fram förut med, och jag antar att den får stanna ett tag med tanke på det härliga vädret vi har.

Nää, nu ska jag ner och hämta en till omgång med te, sen är det film som gäller!
Godnatt så småningom












film-sova

Sitter just nu och äter glass! Min älsklingsglass :) Ska slå igång en film snart, the boat that rocked. Hoppas den är bra.. Sen är det sovdags!



söndag

Tyson är så söt på morgonen, helt nyvaken ligger han där när man vaknar och blir skitglad ;D Borrar in sig och ska pussas massa. Haha, knasboll.

Idag blir det förmodligen att åka in till djurmagazinet och köpa lite krafs till T. Sen ska jag och mamma kanske gå ut i skogen och plocka blåbär :) Och Tyson då såklart.

Men nu ska jag duscha, hejsvej :)


Tyson fick en jordgubbe i maten, haha. Och tre till efter maten.
Men då var han tvungen att visa mig att han kunde höger och vänster ;D


lördag

Mötte Sanna vid 12, så satt vi på bänken utanför hennes lägenhet i ty 2 timmar i skuggan! Sen en stund på hennes parkeringsplats med, haha. Trevligt var det :)

Sen gick jag hem och lagade mat, ostgratinerade flärkfilémedaljonger hette det, med hemmagjord klyftpotatis och bearnaisesås :) MUMS! Sen var det dags att göra sig iordning.

Vid 8 kom Sanna hit, så fixade vi klart allt där ute och sen kom grabbarna :) Satt och drack och pratade, sen när det blev kallt så gick vi hem till Sanna och körde ölspelet. Jag gick hem vid 1, var så jävla trött.. Men blev glad på vägen hem iaf :) Hyhy.


Jocke hotar cäzzen. Haha :D


Sanna ser trött ut.. Haha ;D


my flying dog

Ibland undrar jag ifall Tyson verkligen är en hund. Jag menar - han ser ju ut som en julgris när han kutar omkring med ett äpple i munnen och han har faktiskt lite knasiga idéer ibland. Sen ser han ju ut som en säl också. Och han tror att han är en katt. Just nu ser han lite ut som en sån där ödla med massa skinn på sidorna av halsen också, för pälsen växer! Och han låter som en dinosaurie eller nåt.

Jaja, fick iaf lite roliga bilder på knäppgöken förut!








Han kan se lite normal ut ibland faktiskt :)
Fast här tror han ju att han är en höna som ruvar ägg/äpple.




Ikväll blir det att dra hem till Sanna iallafall :) Mysigt. Hoppas på en trevlig kväll ;D
Nu är jag hungrig fan, hejdå!

träningsdag

Fick vara hemma idag och ha en hel Tyson-dag :) Har lekt på baksidan och även börjat träna in ett nytt trix. Fasiken vad fort han lär sig, tog väl knappt två minuter så kunde han den första delen. Han ska "gömma sig" så idag blev det att träna på att lägga ner huvudet mellan tassarna, sen blir fortsättningen att lägga upp båda tassarna på huvudet. Men man måste ju börja någonstans :) Testade även att lägga en godis på hans nos när han låg ner, och det funkade. Tredje försöket behövde jag inte ens hålla i hans huvud. Duktig kille det där =)

Nu ska jag försöka få med Enya ut i skogen, hon är sjuk så hon kan behöva lite frisk luft.
Hejdå =)


sovdags!

Tittade nyss på OTH - säsong 7 - första avsnittet. Jag älskar! Jag skulle kunna sitta en hel dag och titta på one tree hill, så bra är det ;D Haha.

Nae, nu ska jag sova. Godnatt!

onsdag/tråkdag

Idag är en sån där tråkig dag som man har lust att sova sig igenom. Men det går ju inte :) Hade praktik imorse, satt och pillade med att skriva booze boys band till deras affisch. Gjort tre olika än så länge, men det kommer mera ;D Haha. Så får pappa välja ut en och sen får han fixa resten!

Just nu sitter jag och fördriver tiden, om 10 minuter ska jag ta ut ost och skink pajen ur ugnen och efter maten ska jag ut och promenixa med Tyson :) Sen måste jag bada honom! Han är helt grön och brun, haha. Han fick sån fart förut när vi lekte på baksidan att han gled typ en meter när han skulle svänga, och det hände några gånger! Och så har han smaskat på en tuggrulle så han har även lite klumpar från den på frambenen. Skithund! :D

Nehe, nu ska jag ner och kolla till pajen!
Hej


Filmkväll & Tysons bror ;D

Sanna var här nyss, vi tittade på film - den otroliga vandringen 2 haha, och käkade vitlöksbröd, och så cola såklart :) Mys. Imorgon är det praktik igen.. Jag som är så jävla trött! Tur att jag börjat halv 10 iaf.



Johanna har skickat lite bilder på Tysons storebror Zotis :) Så fin!




Sovdags!

Sanna kom hit förut så satt vi och pratade lite, åkte sedan till blacka en sväng för att träffa Jocke, Robin, Tobbe och deras lilla crew ;D Haha. Så åkte vi hem till mig igen, satt här ytterligare ett tag och pratade.. Nu ska jag fasiken sova! Blir ingen film ikväll hur mycket jag än skulle vilja se någon. Nepp, nu ska jag sova, tidigt idag! Tittade ju på film förut ju, blood in blood out, haha ;D

Imorgon är det skola/dagis och sen ska jag träna. Mycket trevligt =)

Godnatt



Såhär snygg är Tyson när han är nyvaken och inte fattar nånting!


Efter att ha legat så i en halv minut vaknade även hans hjärna och han
hoppade upp i sängen och la sig hos mig :)


Sen ville han mysa lite extra så han la huvudet på mig. Min lilla plutt!
Han är så ful på den här bilden ;D Haha

Trött

Är som vanligt astrött och helt seg. Skola idag från halv 9 till typ halv 12, sen åkte vi till Marielund och hämtade våra busskort. Asbra busskort iaf, funkar dygnet runt och på helger :D Så det blev ett periodkort, fast ett "stämpelkort" eller hur man ska säga, som man sätter fram framför den där oranga grejen så piper det ;D Men det var hyggligt iaf att man inte behöver betala efter klockan 7 och på helger :) Blev mycket pengar som sparades där!

Nu sitter jag för tillfället och väntar på att pappa ska komma hem från ica, jag ska laga mat. Tacokyckling, tortillabröd med massa mojjs på, och guacomole. Hoppas det är gott!

Nänä, nu ska jag se om jag kan hitta nån rolig film =) Hejsvej


Härligt

Idag är jag helt seg. Inte orkat göra nånting! Åkte hem med halv 12 bussen, tänkte först sova men slog på en film istället, sen kollade jag lite på tv, sen satte jag mig här igen och gör ingenting. Ska snart titta på film igen, får se om enya och hennes kompis vill joina :)

Imorgon är det dags för dagis igen, undrar vad för nåt trevligt vi ska hitta på då. Kanske vinna en till biobiljett? :) Det tycker jag!

Usch, det här går inte. Nu går jag och sover i 100 år. Godnatt!

Hmm.

Ajuste

Hemma-mys

Igår så blev det en lugn kväll :) Först åkte jag till stan med Sanna med 16.43 tåget, köpte hårfärg, ansiktsmask och så tog vi en glass på Mcdonalds. Sen tog vi 18.01 tåget hem. Så satte jag igång med håret :) När jag var klar så åkte jag och pappa till ica och köpte godis, chips och cola, och sen tittade jag på film. Såg bara halva filmen för jag var så jävla trött.. Ajuste, mötte Angie, Jocke och Sanna nere vid skolan ett tag med :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, så blir det hårinpackning och ansiktsmask, efter det ska jag locka mitt löshår så det inte blir as stressigt ikväll.. Hoppas på en rolig kväll/natt iallafall :)

Från då till nu
























Vad hände? Hur blev han så stor på så kort tid?
Nyss kunde jag ju lyfta upp honom med en hand,
nu är det jobbigt som fan om man ska bära upp honom för trappan.
Hjälp.
Jag som sa att han alltid skulle vara min lilla valp.
Blev visst inget med det..

Bilder


Lek på baksidan :) Här vilar dom lite iofs..


Spanar efter något ;D


Brottas lite ;D


Brottas lite till.. Wanya håller hårt i bollen ;D


Hon tappade den visst. Kram ;D haha


Påväg till forsby :)


Nåt spännande i vattnet.




Måste skydda matte och se till så hon mår bra när hon sover ;D
Kommer du nära så bits jag!

Haha, det är så sjukt. Om jag är ledsen, sjuk eller till och med om jag drömmer en madröm
och vaknar så ligger han sådär, brevid mitt huvud :P

Jaha.

Min kropp ogillar mig. Så fort jag äter nånting på kvällen så krampar det i hela magen, svider nästan. Och jag är hungrig! Men jag får bita ihop och gå ner i köket och äta nånting. Sen är det dags för film och sova :)

Imorgon ska jag först till praktiken och sen till stan med Sanna. Jag ska förhoppningsvis inhandla hårfärg, börjar bli trött på den här tråkiga färgen nu.. Och så ska jag faktiskt köpa en jätte-jätte stor godispåse! Får väl se hur mycket jag får i mig med tanke på min krångliga mage. Men godis är gott, äter nästan aldrig det längre.

Jaja, godnatt folks

Hundägare

Jag blir så jävla irriterad på vissa hundägare! Som tex i förrgår när vi var med skolan på det där stället, så var det några andra där också, en tant som hade en JRT som var galen. Så fort en kille gick förbi typ 3 meter ifrån henne så försökte hon anfalla killen, skällde och morrade. Och vad gör tanten? Hon sitter där på bänken och säger lite försiktigt: Men du, sluta nu, tyst.. neej.. men du..! Och hunden fortsätter göra utfall mot killarna och hugga efter dom. Säg till hunden ordentligt istället, uppfostra den! När hon inte slutade så gick tanten iväg en bit och kom tillbaka efter 5 minuter, hunden fortsatte likadant så fort en kille kom i närheten..

Och när jag har Tyson lös på baksidan, han bryr sig inte ett smack om andra hundar eller människor som går förbi, men en del idioter stannar utanför staketet, säger ingenting, bara står där och hunden står med där och bara glor på Tyson. De är väl klart han inte koncentrerar sig på det han höll på med då? Då vill han ju gå fram och hälsa, men det är ett staket ivägen. Och idag så var det en tik som löpte som stannade utanför, och Tyson sprang fram och tillbaka innanför staketet för han ville ju ut till tiken! Snacka om att vara dum i huvet, jag skulle aldrig ställa mig utanför en tomt med en lös hund som tränar/leker med sin ägare bara för att Tyson ville titta på hunden. Vem är det som är ledaren liksom, hunden eller ägaren?

Jaja, nu ska jag ner och plocka iordning i köket, sen ska jag och Sanna gå med hundarna till Forsby :) Mysigt.

Tyson

Haha, imorse när jag vaknade så låg Tyson brevid mig i sängen, med huvudet på den kudden som jag inte låg på. Sen vaknade pappa och gick ut med han och gav han mat, sen när han åkte till jobbet så hörde jag min lilla vovve komma uppspringande för trappan, så la han sig brevid mig i sängen igen. Mys-mys :) Han börjar bli så stor nu, men är fortfarande så liten! Snart sju månader :)

Jag kommer ihåg när vi var hos Dennis i vånga, då var han 10 veckor. När vi åt så satte jag fast hans koppel i steketet till altanen eller vad man ska kalla det, och sen när vi hade ätit klart så lyfte jag upp honom så han låg som en liten bäbis på rygg. Han somnade som en stock! Så jag stog där med en liten sovande valp i famnen ;D Nu skulle jag aldrig kunna hålla honom så, inte så länge. Han väger väl nästan 15 kg nu..

Men nu vaknade han så nu ska vi ut och leka lite på baksidan :)
Hej

2005

Hittade ett gammalt blogginlägg.

Jag vill inte inse att det aldrig kommer bli som förr. Jag vill att vi varje dag ska hitta på något nytt roligt. Som rockabilly-frillorna. Vi gick omkring med solbrillor på kvällen i november. När vi var på kimstadskolan & hoppade omkring som tokiga för att bli varma. Santa claus, pon da replay, tamalee & massa andra låtar gick vi omkring & sjöng. Det hände alltid någonting i kimstad, snuten var här varje helg. Man kunde gå mellan tre fester, en vid udden, en vid kimstadskolan & en vid grebyskolan. Det var folk överallt. När larmet gick på skolan. Du var borta vid skeppat & såg alla springa åt alla håll, så du följde efter. Du, jag, johanna, westen & robin sprang upp i skogen & stog där i 5 minuter innan du kom på att snuten skulle söka igenom skogen när dom kom. Vi fattade ju inte ens att dom inte skulle komma, haha. Så vi kutade vidare. När du & jag ramlade på spåret. Du ba: kolla min läpp jag kollade upp & började asgarva; hahaha du ser ut som kalle anka xD Dagen efter var det julavslutning & du gick med en halsduk över halva ansiktet & jag kunde knappt gå alls. Varenda dag kom du hem till mig på morgonen för att jag skulle komma i tid till bussen, du plockade iordning mina grejer och fixade allt :) Men endå var vi tvugna att springa varenda morgon, för bussen kom alltid när vi var precis i backen, haha! Du var sjuk under höstlovet, vi var hemma hos dig och tittade på film hela veckan. Hur många filmer blev det? 17 stycken tror jag.. När jag följde med dig till stallet & jag höll på att frysa ihjäl i ridhuset. När vi höll på att ramla med robins moppe (: Lite skrajj blev jag & du skrek: ska du köra ihjäl oss eller! Haha. Det finns så mkt att skriva om, Men 10 år får inte plats på en blogg..




Ingen kommer någonsin kunna ta din plats hos mig Madeleine Johansson, även om jag skaffar mig hundra bästa vänner så kommer ingen vara lika mycket bästa vän som du var. 14 år har det gått nu, och du är fortfarande den enda personen jag vet att jag kan lita på till 100%, även fast vi inte har träffats på över ett halvår. Visst, vi har bråkat rejält, enda sen vi var små, men dom senaste åren kommer jag ihåg att vi kunde stå och skrika på varandra ena sekunden, för att nästa sekund stå och asgarva och krama varandra. Så länge var vi osams, max fem minuter, men då var vi riktigt osams! Haha, det är som syskonkärlek :) Du är och kommer alltid förbli bäst!

Även om ni står på tå kommer ni aldrig upp till vår nivå!
Firis <3 Määd
For life..



Höst

Jag tycker inte om hösten, den är så tråkig! Regn, stora gråa moln, mellankallt osv.. Blä på hösten. Just nu längtar jag till och med efter vintern, med massa snö och mysiga varma kläder, och bara massa mys! För det är vintern. Sommar är fest, bad och sol, höst är depression och tråk, vinter är mys och vår är vårkänslor och vårsol. Enda minuset med vinter nu är väl att man inte är så liten längre, så man kanske inte kan spendera hela dagarna med att kasta snöbollar på bilar och hoppas på att dom ska stanna så man blir jagad, haha. Men tänk er, när man har varit ute i flera timmar, det börjar bli mörkt, man är helt stelfrusen och så går man in, kryper ner under täcket med någon, tittar på film och myser. Jag längtar! :D Haha.

Men än så länge är det tråk-höst och jag kommer få stå ut med det i några månader till. Jag får även stå ut med att det kommer vara höst en gång om året i hela mitt liv..


Jag kommer ihåg vintern i sjuan, jag och Matilda tog hennes mammas moppe och körde runt i blacka, det var is på vägarna men vi ville ju ramla! Förutom en gång, när vi såg Anton, Mirza och Viktor komma gående, skulle svänga av så vi slapp möta dom och vad händer? Jo, moppen glider iväg under oss och Matilda håller fortfarande i den så hon glider runt i cirklar där på marken haha!

Och när jag och Alle skulle gå till bussen från Matilda, Alle har högklackade skor och helt plötsligt snurrar hon runt ett varv och ramlar, därefter rullar hon två varv i backen och så ligger hon där och skrattar. Bond-bruden! :D

Jag vet inte varför jag börjar tänka på Madde Carlsson när jag tänker på vintern i högstadiet, haha. Kanske var en period när jag var ganska mycket med henne då? Vi hade matte ihop och våra skrivböcker var ju helt proppfulla med allt annat än matte-tal! Hittade den boken för ett tag sen, vi hade fått hjärnsläpp och skulle försöka komma på vad utegångsförbud och kåtbock var på engelska, resultatet blev outgangsforboud och horny sheepboy! Wohow, vi var ganska klipska ;)

Roligaste snöbollskastningen på bilar mm. var ju i åttan! Robban stog på busshållplatsen och låtsades att han skulle med bussen, bussen stannar han går framåt mot dörren som öppnas, men viker av och går till höger istället. Då hoppar Robin fram bakom busshållplatsen och dyngar en snöboll rakt i pannan på busschauffören. Fan vad jag skrattade!

Och när alla träffade en bil, blev väl typ fyra-fem snöbollar i framrutan och han stannar, hoppar ur bilen och kutar efter oss. Vi springer ner för backen, förbi pizzan och bort mot skogen där vid lägenheterna. Grabbarna tog en genväg och gubben var efter mig och Madde! Vi sprang förbi portarna vid det första huset och sen lurade vi honom ;D Sprang runt så vi kom till deras balkonger, gled in under den första balkongen och satt där, såg gubben springa förbi och upp i skogen. Haha, luring!

När jag var ännu mindre, 7-8 år typ, så gick alltid jag och Madde.J till backen bakom Kimstadskolan för att åka snowboard. Haha, dom första dagarna ramlade vi ju hela tiden, men inte fan gav vi upp. Sprang upp för den där jävla backen flera hundra gånger om dagen för att åka två meter och sen rulla ner för resten av backen. Men till slut klarade vi det, och vad stolta vi var då :D Alltid varm oboy när vi kom hem med..

Iofs så hatar man vintern efter ett tag med, man blir trött på att det är så kallt och oftast slaskigt och äckligt ute.. Då längtar man efter sommar istället.

NEEEEW!

Nu har jag fått min nya skärm! Mycket bättre än den gamla stora saken som tog massa plats för den var från 1700-talet typ.. Nu blir det ju film-film-film-film-film hela dagarna ;)


Ska laga mat nu, kyckling och potatisgratäng :) Hejsvej


FÖRE


EFTER

Tjulululu!

Jag är helt seg idag.. Fick vara hemma från praktiken, fortfarande ont i magen plus att jag har ont i huvudet, halsen och nacken med. Tittade på film med lil'sis imorse, för hon är också hemma :) Blev Hannah Montana the movie hahaha. Var tvungen att fjäska lite och ladda ner den för att jag skulle få sällskap ;D Nu kommer pappa snart hem med min nya dataskärm, och när vi har fixat iordning med den så blir det att se You got Served, för den har Enya inte sett :) Tror jag har 18" på den här skärmen, men nu blir det bytt till 23"! Lite lättare att se filmerna då ;D

Random

a. Ställ in musik spelaren på shuffle - blanda
b. Tryck framåt efter varje fråga
c. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv [även om den inte verkar logisk] - FUSKA INTE!


1. Hur mår du idag ?
Staring through my rear wiew

2. Hur kommer dagen [idag] vara/varit ?
Take a minute

3. Vad var det första du tänkte på när du vaknade ?
Bulleribock

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag ?
Petrified

5. Vad skulle dina vänner ge dej för namn om dom fick välja åt dej ?
Ain't know fun

6. Hur är det med kärleken ?
I'm a raver

7. Vilken låt passar bäst in på den du håller kär ?
Tjena din jävel

8. Hur mår dina vänner ?
Gudinna

9. Vad tycker dina vänner om dej ?
I skuggan av tellus

10. Hur ser folk på dej ?
Real hiphop

11. Spanar folk in dej ?
Chaos

12. Är du bra i sängen ?
Sångfågel

13. Har någon sexfantasier om dej ?
Skin

14. Kommer du alltid att bo i Sverige ?
Me and my homies

15. Hur kommer du dö ?
Calabria

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden ?
When thugs cry

17. Vilken är din oturs låt ?
Babycakes

18. Vilken är din tur låt ?
Old times sake

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest ?
Naughty girl

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest ?
When you're dead

21. Hur är det med ditt liv ?
Insane

22. Hur kunde det vart i ditt liv om du valt andra vägar ?
Dear mr. president

23. Vad ska ditt första barn heta ?
Hero

24. Hur kommer ditt liv bli ?
Mr crush

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar ?
You're all I need

26. Hur kommer sommaren bli ?
Ingen klarar av det här

27. Finns det någon som är hemligt kär i dej ?
Your love

28. Kysser du bra ?
03 Bonnie and Clyde

29. Mår din kropp bra ?
Upp med en hand

30. Får du tillräckligt med sex ?
Keep ya head up


Random

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
"Ja!"

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Fan hon ba snackar"

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Bra då gör jag det"

Vilket sms blev du mest berörd av?
"Ska på fest :)"

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"JA :D"

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Nej de e antagligen nått speciellt med dig"

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
"godnatt riv puss"

Vad vill du höra mest av allt?
"hej gumman, förstår om du sover det vart sent, men jag lovade att sms:a så jag gör det :)"

Breathe you out

Hmm, blir en Tupac-dag idag. Film alltså.. Ska kolla på Juice eller Gang Related nu tänkte jag, inte riktigt bestämt mig för vilken än. Jag har fitt-ont i magen också!

Kom precis på att det är den åttonde september idag, I hate that fucking date!!! Har jag verkligen varit helt lost i två år? Hjälp. Dags att förändra det nu! Jag är trött på det här..



I try to put it in the past
Hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about
All the things that never were
And maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now?
I'll get it all figured out
When I'm out from under

Just let me fly away
Let me feel the space between us
Growin' deeper and much darker everyday

Watch me now
And I'll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up for everyone but you
Even when I cross the line
It's like a lie I've told a thousand times..

A part of me still believes
When you say you're gonna stick around
A part of me still believes
We can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever...

"Friluftsdag"

Igår fick vi veta att vi skulle ha bekväma skor på oss idag, och när vi kom till skolan blev vi inpackade i en buss. Ingen sa vart vi skulle, blev bara indelade i lag. Jag blev i lag 3 med Armin, Frida, Per Hammar (as usual, haha), Marco och.., Peter tror jag? Kommer inte ihåg vad han hette ;D Det blev ju blandat i lagen från våra två klasser :) Vi åkte iallafall till nåt ställe utanför åby, med stugor och sånt. Satte oss på bänkarna och så fick vi mackor och festis ;D Haha. Sen skulle vi göra massa stationer så fick man poäng och blablabla. Bäst var ju vi på den stationen när man skulle hitta nånting i naturen på alla bokstäver i friluftsdag!

F = Fimp
R = Ris
I = Invandrare (HAHAHAHA)
L = Löv
U = Utsikt (funderade först på om nån skulle pissa på stenen, urin..)
F = Fjäder
T = Träd (var iofs en pinne som vi kallade för litet träd)
S = Svamp
D = Ett blad med vatten på som jag påstog var dagg ;D
A = Aska (frida tände en cigg och askade)
G = Gräs

Sen när stationerna var klara blev det tipspromenad och sen räknade lärarna ihop alla poäng. Vi kom tvåa :)
Runt halv 11 var vi klara och då var det "fri aktivitet", sen bjöds det på hamburgare som våra kära lärare grillade, och cola :) Och sen fick vi göra vad vi ville till halv 2 när bussen kom och hämtade oss igen.

Jag tycker fan om min klass svinmycket, kanske kunde byta ut några stycken mot några i den andra klassen men.. Sjukt bra!

Nu är jag hemma, är pisstrött, har ont i huvet och är hungrig. Ska fixa nåt att käka och sen kolla på film, tänkte se Tupac Resurrection för typ sjätte gången ;D Kanske.. Får se fan.

Hejsvej =)


Trött..

Tittade på Bigga than Ben förut, somnade när det var typ en kvart kvar på filmen. Så fick aldrig se om dom lyckades bli rika! Skit.. Haha. Sov i nästan två timmar, skönt. Ska gå ner och äta ost och kex snart, sen dra igång en till film och sen sova.. Skola imorgon, skulle ha "bekväma skor" på oss. Undrar vad det blir för "jätteeekuuul" sak vi ska göra då..

Nae nu ska jag äta :) Byebye

Ännu mer bilder!

Från kräftskivan förra helgen och festerna nu i helgen.


29/8 - Kräftskiva :)


29/8 - Kräftskiva :)


29/8 - Tobbe och Cäzzen :)


29/8 - Alice ville också ha mat haha ;D


29/8 - Jocke satte en kräfta i halsen, Robin tänkte: Hehehe, äntligen..


5/9 - Robin och Tobbe :)


5/9 - Sanna och Jocke. Hmm?


5/9 - Robin är fullt normal :)

AJ!

Min mage gör ont-ont-ont :(

Skolan idag, fick som vanligt gå runt hela stan och "ta reda på saker". Jag blev ensam tjej med min älsklingsklasskompis Per Hammar och sen Dennis och Danny. Hyhy, Per Hammar är cool han. Vi kom typ 10 minuter för sent tillbaka från "uppdraget" för vi gick så långt. Men vi fick beröm endå =) Bara för att jag är så bra ;)

Men nu ska jag lägga upp alla mina kuddar i sängen och så ska jag titta på nån film och slöa, får hoppas att ont-i-magen går över.





Godnatt

Den här dagen har verkligen sugit balle, har varit snortrött hela dagen och på världens sämsta humör. Tyvärr har jag också tagit ut det på fel personer.. Men snälla, lägg er inte i hela tiden! Det är då det blir som det blev förut. Det var mellan mig och henne, hon har gått mig på nerverna hela dagen för hon verkar veta när jag har en dålig dag, då är hon extra jävlig, och idag var hon värre än hon varit på länge, klart som fan jag blir förbannad? Och jag vet att jag överreagerade ganska starkt, men som sagt - bad day, tänker faktiskt skylla på det. Och sen att hon fortsätter tjafsa när jag har bett henne dra flera gånger för jag inte orkar bråka mer. Tror att ni med skulle bli galna om nån stog som en köttkvarn och malde i örat på er, och vägrade sluta..

Men nu ska jag iallafall lämna denna hemska dag bakom mig, och kanske vakna med ett leende på läpparna imorgon, haha! Kommer förmodligen inte vakna med det men.. Kan väl försöka få fram ett när jag har varit vaken ett tag. Äh, vi får se hur det blir med den saken imorgon :)

GODNATT!



Grillkväll =)

Grillade hos Jocke igår, mysigt :) Jag, Jocke, Sanna, Robin och Tobbe. Sen när vi hade käkat så kom Cäzzen, och sen droppade det in några fler under kvällen. Jag hade iallafall skitkul, har inte skrattat så mycket på länge ;D

Vaknade vid tio imorse, då drog min p.i.c hem så jag tog ut Alice på en liten morgonpromenad. Sen när jag kom tillbaka så hade Sanna och Jocke vaknat :) Började städa, luktade gammal äcklig avslagen öl där ute på altanen, usch.. Men så kom pappa och hämtade oss klockan tolv, och nu sitter jag här och är svintrött! Ska dammsuga snart och sen gå på långpromenad i regnet med Tyson. Sen blir det chips och dipp och film med min lilla syster-yster :)

Tobbe; Ööh, Tupac, det är till dig, det är Biggie!
Robin(tar telefonen); FUCK YOU BIAAATCH!!!
Tobbe; Who shot ya!?




Jocke grillar.


Tobbe kollar så han gör rätt ;D Haha

.


Fest

Var hos Jocke igår med lite folk och drack. Var faktiskt jättekul :) Ska dit ikväll igen, hyhy.

Vaknade vid halv 11 imorse och försökte få upp Sanna och Jocke ur sängen tills klockan var typ 12, haha! Så käkade vi frukost - vitlöksbröd, och tittade på hajar på animal planet Så åkte jag och Sanna hem med bussen halv 2 :) Ikväll blir det som sagt att dra hem till Jocke, vi ska ha årets sista grillning! Kött, sourcream potatisklyftor, bearnaisesås, vitlöksbröd och trevligt sällskap ;D Haha. Blir mys!


Robins försök att få upp Jocke ur sängen. Högsta volym, uppspeedat till max.
Det lyckades :)

Det vet du gumman

Det vet du.

I don't give a fuck about what ya'll talkin about, I'mma do what I wanna do, when I wanna do it so shut your motherfucking mouth and jump in front of a bus.

Jag bryr mig inte, lägg ner. Du har inte ens med saken att göra egentligen, du bjöd in dig själv! Fortsätt hur länge du vill, men det kommer vara som att snacka med en vägg för jag lyssnar inte, jag bryr mig inte, jag skiter i dig och jag skiter i din pojkvän. Jag tycker bara att det är så jävla onödigt, att ha dig som kompis är det sista jag vill men seriöst, hur gamla är vi? Jag skulle kunna säga så jävla mycket saker nu men jag får väl ta det första steget och bete mig som en 18-åring istället, kanske du hänger på nån gång. Jag har ingenting mer att säga dig, för jag blir bara på dåligt humör och du är inte värd det, så lite betyder du för mig.


Arbetshunden!

Tyson följde med till praktiken idag :) Han var jätteduktig, haha han tyckte nog om att vara där.


Idag ska jag äta tacos med Sanna, Eva och Per, sen ska vi till Jocke och dricka lite :) Fast vi lämnar Eva och Per hemma då! Haha. Hämtade min mobil förut, hyhy så jag mobilnördar nu. Kollar allt som finns. Kan inte påstå att det var speciellt mycket mer än på min gamla, annorlunda meny bara och så kan man kolla på tv på den här mobilen. Och så kan man ju såklart lyssna på musik och ljudet är svinbra :) Jag hoppar till varenda gång jag får sms eller någon ringer, är inte van vid att det låter ;D Haha.

Nu ska jag duscha =) Hej 



Sova på golvet =)


Han fick till och med en egen plats! Haha.


Där låg han och spanade på vad vi gjorde :)
Och det kommer han få göra varje fredag framöver.
I några veckor.

I'm a little bit off the chain,

you can call me insane, but the fact remains that I'm a psycho.


Lång praktikdag idag då.. 10-11.30. Och Tyson ska följa med! :D Mysigt =)
Sen ska jag hem och lära honom en nytt trick jag har kommit på. Bästa, jag lovar ;) HAHA sug på den!
Synd att jag inte kan lära honom anfalla två fula äckel med, för då kanske jag inte får ha kvar min lilla bebis.. Annars hade jag gjort det direkt. Får väl istället hoppas att det någon gång växer ut en hjärna i deras huvuden. Men jag lär väl bara bli besviken.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha är allt jag har att säga er två, ni slösar min tid, dra åt helvete istället :)

Nu ska jag ringa Jenny-penny! Höhöhöhöhöh


SOOOO LOOOONG SUCKERS!


The Warning

Now I’m pissed off!

Shut the fuck up before I put all them textmessages out
Better shut your lying mouth if you don’t want the whole world finding out
You probably think since it’s been so long
If I had something on you I woulda did it by now
Well, I have enough dirt on you to murder you
This is what the fuck I do!
Like I sit around and think about you all the time
I just think this is funny when I pounce you on a rhyme
But it now I’m about to draw the line
And for you to cross it, that’s a mountain that I doubt you wanna climb

I ain’t saying this shit again, you know what it is
It’s a warning shot for before I blow up ya whole spot
Call my bluff and I’ll release every fucking thing I got
Including the messages right before you flipped your top

Now should I keep going or should we call truce?

Nita-nita-nita ;D

Idag har jag också fått det roliga jobbet att nita ihop papper :) Sitter för tillfället och väntar på att dom ska skrivas ut. 27 häften med 6 papper i varje. Hur många papper blir det? 162. Haha, ska jag vara ärlig så använde jag faktiskt miniräknaren på datorn för att räkna ut det. Var tvungen att sätta i mer papper i skrivaren precis, haha fick ställa mig på en stol för jag fattade inte vart dom skulle sitta xD Shit, det går bra för mig alltså! Fått ihop 5 häften än så länge.. Men lyssnar på musik och sitter här med, så det är inte så jättejobbigt endå :)

Jag ångrade mig, nu har jag fått sätta i papper i skrivaren 4 ggr och det tar fan aldrig slut :o

Good morning

Nu ska jag snart åk till praktiken. Men jag vill ju stanna hemma tills posten kommer så jag kan få veta om min mobil kommit än! Hoppas det. Ska iofs hem vid 11 nån gång, får väl se då.

Nu ska jag platta håret och så är det dags att åka :)
Hejdå!



You're real quiet 'til you think you hear a sound in the wind
You turn around cause you think you hear that sound once again
You hear that?
That's the sound of revenge!

No apologies

Idag gjorde jag som i förrgår, la mig i soffan och skulle vila lite - sov i nästan fyra timmar. Hur kan man vara så trött? Har inte direkt haft en ansträngande dag idag! Jag är alltid trött, så är det bara. Och ont i huvudet har jag haft hela dagen. Det var därför jag skulle vila en stund, för att den skulle gå över. Kan ju inte äta värktabletter längre.. Men icke sa nicke, huvudvärken sitter kvar och trycker mitt huvud i bitar :)

Nu ska jag väl sova igen, haha. Ska ner och ta en cigg först, kallt.. Sen är det godnatt :)




In my mind I'm a fighter, my heart's a lighter
My soul is the fluid, my flow sparks it right up
Hard headed and hot headed, bull headed and pig headed
Dick headed, a prick, a big headache, I'm sick
Quick witted, for every lyric spitted there are 6 critics
Who wait for me to slip with it, so quick
This dynamite stick buried the wick, it's gonna explode any minute
Some lunatic lit it and it's not Nelly
Do not tell me to stop yelling, when I stop selling I quit
So stop dwelling an I am not felling
You fuckers are not ready, cause I got jelly, like Beyonce's pot belly
This is Destiny, yes money I'm of running
So get off of me, I'm not slowing or softening

No apologies, nah suckers, I'm not sorry
You can all sue me, y'all could be the cause of me
No apologies, y'all feelin' the force of me
No remorse for me, like there was no recourse for me
No apologies, not even acknowledging you at all
'till I get a call that god's coming
No apologies, laugh fuckers, it's all funny
I can spit in ya face while your standin' across from me, no apologies

My head hit's the pillow, a weeping willow
I can't sleep, a pain so deep it bellows
But these cellos help just to keep me mellow
Hand's on my head, touched knees to elbow
I'm hunched over, emotion just flows over
These cold shoulders are both frozen, you don't know me

You still agree, as long as there's still this hunger and will in me
Then expect a longer life expectancy
I'd be a savage beast if I ain't have this outlet to salvage me inside
I'd be exploding soaked in self loathing an mourning
So I'm warning you, don't coax me
It's silly, I'm really a sheep in wolf's clothing

Expect no sympathy from me
My heart's frozen, it don't even beat
So expect no apologies



Praktik

Sitter för tillfället på praktiken - vid datorn. Fick nyss häfta ihop massa papper och nu spottar skrivaren ut fler, så det är bara att fortsätta. Om 40 minuter ska jag iallafall åka hem till T och sen tillbaka hit igen. Slutar klockan 1 idag :) Och då ska jag som sagt träffa Lisa-fisa, gå spåret och så. Nae, nu ska jag sätta ihop fler papper!



It's amazing how you can speak right to my heart..

I just don't give a fuck

Bitch, I'm coming out swinging, so fast it'll make your eyes spin
You gettin knocked the fuck out like Mike Tyson
I'm colder than snow season when it's twenty below freezing

So when you see me on your block with two glocks
Screaming: "Fuck the World" like Tupac
I just don't give a fuck!



Basically, I'm the worst nightmare you ever had

I may come with my gun in my hand
To make sure you motherfuckers understand




Nu ska jag snart sova. Skönt! Börjar 9.30 imorgon så får lite sovmorgon iallafall. Sen klockan ett ska vi hämta upp Lisa hemma hos henne så blir det att gå spåret två varv! Jag kommer förmodligen redan ha träningsvärk imorgon, undrar hur rolig den kommer vara på torsdag.. Haha, men det är bara att bita ihop.

Nu blir det macka och sen lägga mig i sängen och titta lite på film - sen sova!
Godnatt.





I told you that I'm cold!


Duktig!

Idag känner jag mig så duktig :) Först skola till halv 12, jag vann två tävlingar - igen ;) Haha, jag är bra på det där! Sen gick vi och käkade köttfärsås och spagetti, sen vidare till Worldclass. Tränade i en timme, sen solade jag och Lisa. Kom precis hem, nu ska jag bara äta nånting och sen ut och gå 3 km med Tyson. Vilken träningsdag va? Haha! Och imorgon efter praktiken ska jag och Lisa gå spåret två varv har vi bestämt. Börjar komma igång nu, skönt ;D Ska leta fram min ipod nu, eftersom min mobil har blivit helt knas och minneskortet fungerar inte, när jag äntligen hittat mitt headset igen! Och så ska jag försöka hitta min stegmätare också. Snart kommer ju Tysons stegmätare för hundar med hoppas jag, hyhy. Får tävla med honom ;) Vem tror ni vinner? :D




Godmorgon!

Idag kom jag upp ur sängen efter bara en snooze! Tyson tittade på mig helt nyvaken och bara suckade när jag gick upp haha. Men endå - snäll som han är - reste han sig motvilligt upp ur sängen och följde med in i badrummet. Han fick sova på min morgonrock när jag duschade. När jag var klar så suckade han igen, typ: "men måste du väcka mig hela tiden...", sträckte på sig och följde med ner. Så var han ju tvungen att gå ut med, han satt kvar på trappan och blängde lite på mig innan han gick ner. Men när jag åt frukost, då fick han iallafall sova :) Och nu ligger han bakom mig och snarkar. Nepp, inte längre för nu vaknade mamma! Haha.

En rolig grej Tyson har börjat med är att ibland när han vill gå ut och kissa så går han och drar ner kopplet från hyllan, så står han med kopplet framför sig på golvet och tittar. Så söt, haha. Och när han är trött är det skitkul att fråga saker, först typ: var är tyson? (då lägger han huvudet på sne) så frågar man tex. var är wanya? (huvudet åt andra hållet) så fortsätter man, det ser så jävla gulligt ut :D

Men nu ska jag fixa till håret och så ska jag knalla ner till stationen. Idag ska vi träna direkt på morgonen, när man är så jävla pigg.. Jaja. Hejdå :)


RSS 2.0