Sol !

Idag har det varit fint väder men humöret har inte varit det bästa.. Är orolig för dig, men det går nog bra får vi hoppas :)

Sitter för tillfället och laddar ner lite filmer, kände att det behövdes. Har lagt bud på ett par fornarina-jeans på tradera med, så hoppas jag får dom efter 11 april :D Sen om inte priset höjs allt för mkt så ska jag lägga bud på en liten påskpresent till Dennis med ;) Den auktionen är slut på fredag, så får se då. Min lilla vän Tim blev mkt avundsjuk när han fick se presenten, haha!

Snart ska jag färga håret föresten, lite fler ljusa slingor. Det är ju snart sommar :) Men nu ska jag inte sitta här längre tänkte jag, så hejdå [:

Helgen :)

I fredags var jag hemma och städade mitt rum, tog det lugnt bara :) Gick och la mig vid 11 vilket var väldigt skönt!

I lördags åkte jag till stan med mamma och lillasyster, köpte en foundation, (kan vara bra att ha i nödfall) en ny mascara, två par örhängen och en bodysplash som luktade "dream fruits". Sen var det bara att slänga sig in i duschen när jag kom hem för Dennis föräldrar skulle bjuda mig och han på mat :) Kom iväg efter ungefär en timme, men dom var snälla och väntade med att göra maten tills jag hade kommit. Jag hade inte ätit nånting förutom en macka, så jag var grymt hungrig haha :D Men vid 6 var maten klar, grillat kött, pomme, bearnasiesås och ett glas vin :) Dom hade dukat jättefint, så gulligt :)

Sen kom fredrik och hans kompisar och invaderade köksbordet så vi andra flydde snabbt därifrån. Anette gick och fyllde på vatten i jacuzzin (eller vad det nu är för nåt) och tände ljus så jag och Dennis badade tills våra händer var som russin :D Senare på kvällen bar det av till Max med, för att äta igen.. Mysig kväll :) 

Igår var vi hemma hos Steffe och grillade, jag, Dennis, Becka, Robert, Fredrik, Swartz och såklart Stefan :) MUMS! Sen åkte hälften av oss till blacka för att fiska, eller som jag - för att titta på, men fiskarna verkade inte så sugna på att bita i kroken så vi drog hem till Dennis istället. Jag somnade vid 11 då med, fast vaknade ju klockan 3 när nattugglan skulle krypa ner. Men det var mysigt endå ;D Haha


Det ser ju inte så jättegott ut, men jag lovar att det var sjukt gott när det var färdig grillat! :D


Här har vi grillmästarna Rebecka och Swartz :) Fast jag måste erkänna att det var faktiskt Fredrik som grillade mitt och Dennis kött.. Jag skyller på att jag inte kan grilla, men Dennis var nog bara lat ;D HAHA

Praktik

Nu sitter jag på praktiken, har nyss börjat lära mig curly sue på piano :) Eller, jag tragglar mig igenom ackorden samtidigt som jag kollar på ett papper, haha. Men den där melodisaken i början har jag klarat iaf, utan papper ;D

Nu är det små fyror som har lektion och jag satte mig här istället, dom sjunger "far jag kan inte få upp min cocosnöt" så jag rymde.. Ska gå och äta klockan 11 och sen är dagen slut :) Då ska jag hem och fortsätta med mitt rum, upp med skrivbord och dator när jag har flyttat garderoben ;D Nya tapeter får det bli nån annan gång, ska ha träpanel på väggarna, alltså inte över hela väggen bara en tredjedel typ, som ska vara vit och sen gråa väggar och en svart vägg :) Och så småningom ska jag väl byta ut garderoben mot en byrå. Skulle vilja ha en dubbelsäng med, men det får inte plats i mitt lilla rum. Eller det gör det väl, men då får inget annat plats :D Så jag får nöja mig med min lilla 1.15-säng (:

Ska bli skönt att få in datorn i rummet iaf, så kan man sitta/ligga lite skönare om man ska kolla på film på datorn, och man slipper att alla andra springer omkring bakom ;D

Idag är det snöstorm ute, inte bra alls. Jag som blev så glad när solen kom tillbaka, försvann lika fort :( Kan inte vädret fatta att det nästan är april? :o Det ska vara varmt då! Snart är det påsklov med, och då blir det mys-mys-mys <3

Nu ska jag hitta på nåt annat, gå ut och slå ner några småungar kanske ;) Haha, hejhej


breathing your love

Ordinary no, really don't think so, not a love this true
Common destiny, we were meant to be, me and you

Like a perfect scene from a movie screen
We're a dream come true
Suited perfectly for eternity, me and you

Every day, I need you even more, and the night time too
There's no way I could ever let you go, even if I wanted to..

Ordinary no, I really don't think so, just a precious few
Ever make it last, get as lucky as me and you 


trött

Har pratat i telefon i 2 timmar nu, kramp i både armen och örat.. Men det är smällar man får ta ;D Ska snart titta klart på the last kiss och sen dra igång nån mer film, sen blir det sova. Ensam.. Usch.

Saknar tjockis, men på onsdag träffas vi ju :)

:)

Lisas väska blev upphittad, och allting var kvar i. Smink, plånbok, kläderna och allt :) Hoppas bara för hennes skull att pengarna är kvar också :P

Så då ska vi dra in till stan, sola och dra ner till otten och hämta väskan. Så ska vi nog hem till alle också och hämta hennes plattång :)

Lördag/Söndag

Vaknade hos Matilda vid 2 så tog jag halv 4 bussen hem och gjorde mig iordning och så :) Sen 7 bussen till Dennis. Vi köpte kebab och tittade på Robinson, mys! Sen åkte vi till vånga en stund, tittade på slutet av bedtime stories med Mats och Martin, sen kom Becka och Robert så jag och Becka gick upp och kollade på OTH :) Sen vid 2 åkte vi till stan och hämtade Steffe, och innan det kom Swartz och Sara förbi en sväng med. Sen när vi hade skjutsat hem Steffe till vånga så åt jag upp det lilla jag hade kvar av kebaben och sen somnade jag :) Vaknade av att Dennis pratade i sömnen, han berättade för mig att han inte var bög haha, tack för upplysningen jag tror redan jag har förstått det lilla plutten ;D

Vaknade ganska tidigt imorse, men så somnade jag om och sen vaknade jag igen och då skulle Dennis sova i en timme till sa han, så jag gick och försökte få igång datorn som är segare än segast men gav upp efter en halvtimme.. Blev bara så arg på den, så jag gick och la mig igen :)

Jaa, och nu kom jag hem nyss, sitter och äter ballerina i väntan på att mamma ska komma hem för magen skriker efter mat :o Så ska jag väl laga till nåt gott :)

<3

När din väg är lång
Du är trött
Men du måste ändå gå
Och när skuggorna
Börjar växa och få liv
Och när natten skrämmer så

Är jag bredvid dig
Och jag följer varje steg du tar
Hos dig, stannar jag kvar

Se på mig, en hamn i stormen
Som en våg, som föds att bära dig
Ja se på mig, i ljus och mörker
Är jag där, och aldrig lämnar jag dig

När du står en dag
Vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig
Och jag följer varje steg du tar
Och hos dig, stannar jag kvar

Så se på mig, en ham i stormen
Som en våg, som föds att älska dig
Ja se på mig, i ljus och mörker
Är jag där, och aldrig lämnar jag dig

Finspång





Är i finspång just nu med matilda och hon har datakunskap så jag fick göra vad jag ville på datorn :) Snart ska vi byta om till vanliga kläder igen och dra till bussen.

Har varit i verkstaden hela dagen, bytt bromsbackarna på en volvo och har nu ont i fingrarna eftersom jag fick dra dit den där jävla fjädern och klämde mig. Sen borstade jag mig på pekfingret med en sån där stålborste. SKÖNT!

Ska bli trevligt med en dusch när jag kommer hem till dennis sen.

Nu ska jag hitta på nåt annat kul att göra =)

Hejdå

Kallt

Nu är våren borta, frös halft ihjäl när jag var ute nyss. Usch! Men det blir väl varmt imorgon igen, klockan är ju endå 22.00 snart ;D

Sitter hos matilda nu och ska snart fixa hennes ögonbryn, sen ska vi kolla på film. Tova ligger i sängen och är galen, hon har hälsat på mig 6 ggr nu tror jag, och så fort man kollar på henne så viftar hon på svansen och smäller med tungan. Haha så söt :D

Jag saknar pluttis, har inte träffat han sen i måndags.. Men det är ju bra för det var ju meningen att vi skulle sakna varandra :)

Imorgon blir det att gå upp tidigt, 07.15 går bussen. Kan inte direkt säga att jag längtar till att gå upp.. Hade jag haft praktik så hade jag börjat 10.20 och det är ju lite senare ;D

Nu är filmen klar så blir att dra igång den :) Hejdå och godnatt vartefter.

Stan



Åkte till stan och hämtade enya, sen solade jag när hon och pappa köpte fotbolls skor till henne :) Så gick vi och käkade på 4kök och sen tog vi en sväng på stan. Jag inhandlade en vårjacka, en kajal, ansiktsmask och hårinpackning.

Nu ska jag snart ta bussen till blacka, ska till matilda och sen imorgon ska jag följa med henne till hennes skola. Haha, pinsamt :P

Nu ska jag dra i inpackning i håret och äta lite godis, mums!

Hejdå :)

Praktik



Sitter på praktiken, har snart rast så då ska jag ta mig lite kaffe och mysa i solskenet :)
Blir frustrerad av att sitta här inne i mörkret när man hela tiden ser solen utanför fönstret, vill ju ut! Det kommer säkert bli dåligt väder så fort jag kan vara ute hela förmiddagarna..

Rensade min garderob igår och fick slänga hälften. Vad mycket skit man har egentligen! Kunde ju inte använda nåt av det, men det hade endå tagit plats i min garderob hur länge som helst bara för att jag har tänkt att nån gång kanske man har användning för det. Fick ju inte ens in alla kläder i garderoben förut, men nu är det nog lättare :) Hittade även massa tröjor och linnen som jag hade glömt bort att jag hade, som passade perfekt idag. Lite vårkänsla.

Klockan två ska jag in och sola och så kanske jag kan köpa mig lite nya kläder med. Får se, solning blir det iallafall. Sen kanske jag ska träffa lilla dennis :)

Nu är det rast :)

vår <3

Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig


Vilka vårkänslor man fick idag, kändes nästan som man var kär. Och minnen från i somras bara flög på en. Så mysigt :)
Satt på trappan hela morgonen, åt frukost ute på altanen. Sen gick vi en promenad i solen.
Så mysigt :) Men sen skulle jag och sarah kolla på vattnet i poolen, och det var som ett täcke av is över.. Då kom vintern tillbaka för en stund, men försvann lika snabbt igen :) Jag älskar verkligen våren och sommaren, mest våren när det börjar bli varmt och man slipper den iskalla snön och allt äckligt slask, slipper ha 30 lager kläder på sig men endå frysa, komma in och svettas ihjäl och vara dyngsur om strumporna. Nae, jag gillar det varma halvåret mycket bättre!

Saknar dig gör jag, men inte så farligt endå. Jag klarar mig :)
Du kommer alltid vara den bästa <3

shululu



Sitter för tillfället på toan hos lisa och väntar på att hon ska duscha klart. Kan inte direkt påstå att ryggstödet är skönt men det är sånt man får leva med ibland. Idag skulle vi gå och fixa oss ett jobb men upptäckte ganska snabbt att det var stängt för länge sen när vi kom dit. Synd, men då drar vi dit imorgon istället :)

Och imorgon först ska vi till Degeer på möte med syv. Haha har inte vart på den skolan på hur länge som helst asså :D Blir kul :P

Var på stan idag också gick till otten och skulle kolla om lisas väska var där. Inte fan var den det men hennes jacka hängde där innanför gallret men den fick vi ju inte tag i iaf. Så drog till hm och hon köpte nytt smink, sen solade vi och sen tog vi bussen hem till henne :)

Nu ska vi väl käka nåt och sen sova. Godnatt [:


jag saknar dig...

I can wait forever

You look so beautiful today
When you're sitting there it's hard for me to look away
So I try to find the words that I could say
I know distance doesn't matter but you feel so far away
And I can't lie, every time I leave my heart turns grey
And I want to come back home to see your face
And I, cause I just can't take it

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
But I can wait, I can wait forever

You look so beautiful today
It's like every time I turn around I see your face
The thing I miss the most is waking up next to you
When I look into your eyes, man I wish that I could stay
And I can't lie, but every time I leave my heart turns grey
And I want to come back home to see your face
And I, cause I just can't take it

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
But I can wait, I can wait, I can wait forever

I know it feels like forever
I guess that's just the price I gotta pay
But when I come back home to feel your touch
Makes it better, till that day
There's nothing else that I can do
And I just can't take it, I just can't take it

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
But I can wait, I can wait, I can wait forever...

reminds me of you

I've been bleeding for years and I'm dry
I cannot change anything, god I tried

And I'm asking me things all the time
Why you're not around and if you're doing fine
I have a picture of you
When I'm in the dark - then I know you there too

I've been crying at night
God, don't know what to do
I've been screaming your name
I've been bleeding for you

I'm standing all alone
I've got nothing to live for
And it breakes my heart in two

I know that you are gone
But I cannot cry no more

Joooråååå

Ångesten håller i sig idag också. Varför? Jävla helvetes as ångest jävel!

Skriver mer senare..

lisa



Idag Lisa Maria Hentzer smällder det :D PARTY WOOOOW

Halo



Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

i guess it's gonna have to hurt..

Jag saknar dig
utan dig är det så tomt
Jag älskar dig
så mitt hjärta gör ont

Nu börjar det jobbiga, 6 dagar kvar..

tråk

jahapp, då sitter jag hos dennis nudå och väntar på att karljäveln ska komma hit :) imorgon blir det ös och lisa kommer supa svepa däcka och spy, vakna inse och knäppa en ny ;D wohow.

igår var jag på stan med lisa tessan och alle :) köpte en stickad lång tröja med knappar och en typ väst som är kort som man har över en t-shirt eller nåt. så fikade vi på coffee house och myste. mogna tjejer på bussen till stan btw, "asså jag hatar fjortisar, daaah!?" HAHAHA

idag var jag på praktiken, hade bara en lektion så slutade egentligen 9.00 men jag och pappa drog till ica och köpte hårfärg och så. sen drog jag hem till dennis halv 11 och så sov jag tills han kom. lagade mat och kollade på film tills klockan 2 då jag och matilda drog till badhuset och solade :)

sen åkte jag hem klockan 3 och färgade håret och så, fixade lite tills imorgon och nu är jag här :P

ska säga till dennis att vi ska åka till klinga, är hungrig ;D


...




Jahapp..

Sitter på praktiken nu, funderar på att jag är rätt så dum ibland när jag tar beslut utan att tänka efter.
Den här veckan kommer ta en månad om det ska vara såhär. Men vi ses ju kanske imorgon..
Men egentligen ska vi inte det, för den här gången klarar vi det. Annars är det ju ingen mening med skiten eller hur?
Äh, jag får se imorgon hur det blir.

Ska iaf till stan med Tessan och Lisa om några timmar, när praktiken är slut :) Ska sola och lite sånt, sen ska jag och Matilda fixa hemligheter tills på lördag och sen blir det kanske att träffa Sara en stund.




Skruttis, jag saknar dig redan och det var så jobbigt att åka ifrån dig imorse, men jag var tvungen. 

I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
Cause it's true, I am nothing without you...

...

Nu har jag med skaffat blogg.

Jag är trött på allting just nu, och jag kan inte göra ett skit åt saken.

Ska kolla på Mia och Klara och sen laga mat, för jag blev ju lämnad ensam här idag...

RSS 2.0