before

Standing out in the rain, knowing that it's really over
Please don't leave me alone
Flooded with all this pain, knowing that I'll never hold you
Like I did before the storm

goodbye..

I can honestly say, you've been on my mind since i woke up today
I look at your photograph all the time, these memories come back to life
And I dont mind..

I remember when we kissed, I still feel it on my lips
The time that you danced with me with no music playing
I remember those simple things, I remember till i cry
But the one thing I wish I'd forget is goodbye..

torsdag

Jag är usel på att uppdatera! Förlåt, förlåt!
Idag har jag varit hemma med min onda rygg och försökt få den att bli mindre smärtsam. Får verkligen hoppas att jag lyckades imorgon! Inte kul annars att bära tunga backar och massvis med glas, tallrikar mm.
Men jag gick iallafall en promenad med min lilla vovve förut :) Stannade vid strömmen och satt och tittade på två svanar. Dom var jätteintressanta tyckte Tyson, jag var dock inte lika road. Dom simmade ju bara där liksom..
Sen när jag kom hem så lagade jag mat, och nu sitter jag här. Konstigt att man alltid hamnar framför datorn när det är brist på underhållning? Jag kan ju inte påstå att jag blev mindre uttråkad av att sitta och glo på tradera utan att riktigt veta vad jag var ute efter, eller att sitta och trycka på "profil" eller "startsida" på facebook 10 ggr i sekunden bara för att tiden ska gå snabbare. Det ligger ju iofs en bok brevid mig och ber om att bli läst, men den är så tjock och jag känner mig inte så inspirerad till att läsa för tillfället. Jag trivs nog egentligen ganska bra med att sitta här och klaga på hur tråkigt jag har det :)
Idag - vid vattnet :)
Några dagar sen borta vid udden :)
:)
Springa-springa!

hoppsan!

Blir typ ett inlägg i veckan nuförtiden. Och jag lovade ju att det skulle bli ändring på det förra helgen.. Gick visst inte så bra ;D Men tänkte sammanfatta den här helgen iaf :)

Fredag:
Jobbade från 9.30-15.30. Sen åkte jag med mamma hem, duschade och fixade mig jättefort. Sen traskade jag ner till Johanna, för vi skulle fira henne. Satt och drack där ett tag, och så gick vi ner till pizzan och käkade :) Sen skulle dom andra in till stan, så jag gick hem och somnade som en stock klockan 12.. Haha!
Lördag:
Vaknade vid 10 och gick då en långpromenad med T och pappa. Sen gjorde jag inte så mkt under dagen, åkte till Katrineholm 18.30 :) Vi lagade mat - sourcream & onion potatisklyftor (som jag var så snäll och köpte med mig till grabbarna haha), fläskfilé och bearnaisesås. Sen gick jag, Mike och Stoffe och köpte godis, så myste vi ner oss i sängen och tittade på Californication :)
Söndag:
Vaknade typ 6-7 ggr under morgonen men blev tvingad att somna om, haha! Tog iaf 13.00 tåget hem som självklart var 10 minuter försenat, och jag var ju självklart 10 minuter tidig, så fick stå där i 20 minuter och vänta.. På tåget sedan så var det proppfullt, så jag fick sätta mig brevid en tant. Det tog nog fan 5 minuter för henne att flytta på sin väska från det sätet jag skulle sitta! För hon skulle först lägga i massa tidningar i väskan, sen ta upp en flaska vatten och dricka, sen stänga väskan, öppna och titta i den, och stänga igen. SEN fick jag sätta mig. Men jag kom hem så småningom.. Haha. Då gick jag ut på långpromenad med T, Angie och Wilma. Och nu ska jag snart laga mat och sen blir det myskväll igen, tänkte kolla på The Countess!
Puss&kraaaaam!
<3

söndag

..when the reality is catching up.

Var i katrineholm igår, jättemysigt :) Tittade på tre filmer och käkade kyckling, ris och bearnaisesås. Idag har jag också kollat på film, fast ensam. Deppigt.. Haha. Snart kommer Enya hem och då ska jag färga håret på henne :)

Hejsvej

lördag

Har visst varit dåligt med uppdatering ser jag! Men det blir det ändring på :)

Har jobbat på bomullsfabriken ons-tors-fre så nu blir det en lugn helg.. Ska till katrineholm ikväll och träffa M :)
Nu ska jag duscha, hejdå


RSS 2.0