onsdag

Fan vad tråkigt det är att var själv! Mamma, pappa och Enya är hos min mormor och morfar och kommer hem imorgon.. Men sen kommer ju Sanna hit. Och ikväll kommer Jocke och Cäzen med, då ska vi äta plankstek och titta på film :) Men innan Sanna kommer så ska jag städa - plocka upp alla kläder från mitt golv och dammsuga huset. Så blir det en lång-lång promenad med Tyson också på typ 2 timmar så han inte är hyperaktiv ikväll när vi ska laga mat osv. Och så ska jag till ica och handla mat och lite godis som jag ska ha sen när jag är ensam igen ;D Blir filmkväll, eller filmnatt och massa mys med min lilla vovve :)

Försökte övertala M att komma hit, men det gick inte för M skulle bort. Haha ;D

Nu ska jag nog sätta igång med alla saker så jag blir klar idag ;D
Hejdå :)



All I want,

All I need is to make you breathe, please begin to breathe.
But you're not coming back..



"Förslag: Återuppta kontakten med honom."
Om jag kunde så skulle jag. Om jag skulle kunna få träffa dig en gång till så skulle jag inte tveka en sekund!
Jag saknar dig, jättemycket och varenda dag finns du i mina tankar. Det är oftast minnen, men ibland ser jag till och med personer som liknar dig. Som idag, när vi åt på Max. Det högg till i hjärtat för jag tyckte verkligen i någon sekund att det var du som kom gående mot ingången. Men det var det ju såklart inte..

Jag kommer nog och hälsar på dig vid din grav imorgon. Eller dig och dig, det som är kvar av dig här nere på jorden. Riktiga du flyger runt bland molnen och håller koll på oss andra :)

Minnen som rör vid vårt hjärta går aldrig förlorade
Någonstans inom oss är vi alltid tillsamman

söndag

japp

onsdag

Fan vilka tråkiga rubriker jag har börjat med. Men det är inte alltid så lätt att komma på en bra, så det får bli veckodagarna så länge! Haha. Idag har jag bara varit hemma, men det är också skönt ibland :) Gick en promenad i skogen med Tyson förut med, och han har blivit så duktig på att gå utan koppel. Och han har lärt sig "bakom" och "brevid". Tex på jättesmala stigar får han inte plats brevid mig, då säger jag "bakom" så saktar han ner och går bakom mig istället. Sen när vi kommer ut på en normal stig igen så säger jag "brevid" och då går han som vanligt, brevid mig. Ska träna lite på att möta folk med, så han går lika bra fast det kommer en person och går förbi :) Sen blir det ett koppel-löst liv för min lilla vovve ;D Haha!

Börjat klura på födelsedagspresent till Enya, hon fyller ju på måndag. Ska luska ut lite saker imorgon utan att avslöja för mycket, så får vi se om det blir den presenten jag har planerat just nu. Annars får jag gnugga mina små grå och komma på något annat!

Nu har T gått och lagt sig i min säng och jag ska väl göra samma sak. Ska titta på ett avsnitt av Roast på Berns och sen sova. Hade hoppats på nya avsnittet av OTH men en viss hemsida funkade ju inte, blev väldigt besviken då.. Men, inget att göra åt saken :)

Godnatt


tisdag

Vilken jävla vändning! Helt plötsligt flyter allt bara på och blir skitbra! Och jag insåg precis att man måste må dåligt, allt måste gå åt helvete ibland - för att man ska kunna uppskatta att det går bra sen, att man mår bra sen igen. Jag mår underbart just nu, jag kommer förmodligen börja på min utbildningsplats efter lovet, jag har världens bästa vänner, och jag mår asbra! Och jag har faktiskt ingen aning om varför egentligen ;D Kanske är för att allt börjar lösa sig nu, inga kärleksproblem som ligger och gnager och ingen stress över att välja utbildning och utbildningsplats.
I'm walking on sunshine! :D

Nu ska jag sova, hoppas att morgondagen blir lika bra som den här.
Godnatt :)

sjukhouse-prat with jenny

Jenny Björklund: I pratar with Siri ! and sen jag ska sleepa!

Siri Jalmelin: you fucking wrote that nyss, but you forgot to mention that we fucking loooove princekorv and warmkorv.

Jenny Björklund: yes I fucking know that men I don't vill mention lions for alla people fuck!

Joackim Johansson: hahaha tänker på han i smala sussie direkt! =P

Siri Jalmelin: okej, then try to mention mcdonalds. they don't have fucking warmkorv, they have BIG TASTY!

Jenny Björklund: but the lions dom have the tunnbreadsrulle and thats is fucking bra... no the joackim this är the fucking sjukhouse prat ;D

Siri Jalmelin: yes neighbour joackim, you don't belong in the sjukhouse-prat, you're not sick! I hope.. we just like to speak english mixed with svenska. fucking.

Joackim Johansson: Hahahahaha

Jenny Björklund: this är good skit, and nu börjar I be trött, but vi can ta this konversation to morgon if you want det?

Siri Jalmelin: yes, sleep tight. dream about princekorv and tunnbreadsrullar. I will call you tomorrow. love you old lady <3 eheheheh


jennys vovve och min vovve

lördag

Idag har min dag bestått av att sova, laga mat, äta, sova, och nu äter jag chips till och med! :D Fast får typ suga på dom så dom blir jättemjuka, annars kan jag absolut inte svälja dom. Jag kan bara sova när halsen är bedövad av strepsils och voltaren, så får ju passa på när den är det.. På nätterna är det lögn i helvete att sova, vaknar ca 20 ggr under natten av att jag är helt torr bakom halsmandlarna och det känns som dom ska lossna om jag sväljer. Men jag ska inte klaga, det finns dom som har det mycket värre, som inte bara har ont i halsen.. Fast jag tycker endå jättesynd om mig själv! ;D Haha.

Ringde sjukvårdsupplysningen förut, tänkte att jag kanske skulle få pencellin så skiten försvinner men eftersom jag inte har någon feber så är det virus och inte en bakterie, och det gör att jag ska "avvakta, äta halstabletter och dricka mycket te, så går det snart över". Så förut idag önskade jag att jag fick 40 graders feber så jag kunde få dom där tabletterna och bli frisk! Nästa helg måste jag ju vara frisk. Men får försöka med lite huskurer, haha. Massa c-vitamin, och så voltaren en halvtimme innan jag ska äta nånting och innan jag ska sova. Och strepsils, hjälper lite det med. Och piggelin! Som Tyson alltid vill dela med mig för han älskar isglass :)

Haha, Tyson föresten, min storasyster Hanna och hennes sambo är på väg hit nu, dom har varit i Italien så dom ska sova här inatt, och så hade pappa lagt täcken och kuddar i fåtöljen där nere som Tyson alltid ligger och sover i. Det brydde sig inte han om, för han skulle promt ligga i sin fåtölj! Haha, så han kröp in mellan täckena och kuddarna och la sig, så han hade som en liten koja där ;D Så somnade han :) Och efter ett tag blev det varmt, så han hoppade ner - vilket resulterade till att allting följde med ner på golvet - och så skulle han lägga sig mellan två madrasser som stog upp. Självklart välte den ena madrassen och Tyson med :) Haha, han är så bäng min lilla skrutt =)

Nu har jag nog inget mer att skriva. Förutom att igår var jag, Robin, Jocke och Sanna hemma hos Sanna. Och Danne och Håkan var där med. Kollade på Tokyo Drift och hade det trevligt :)

Så, hejdå =)

random

Nokia kondomer: Connecting people
Nike kondomer: Just do it
Pringles kondomer: Once you pop, you can't stop

tisdag

Sitter just nu och fryser ihjäl här framför datorn, det är svinkallt! Väntar på Sanna som är i stallet, efter det kommer hon hit med kartong så blir det pumpa-skapande haha. Är svinhungrig också, var ju inte direkt så god mat i skolan.. Usch. På tal om skolan föresten, det finns en och annan psykopat där märkte jag idag. Tar sönder skolans böcker och kallar folk hora och att dom ska dö lite sådär hursomhelst. Jag har inget annat att säga för tillfället än; krya på dig! :) Du ska se att du bli frisk du med någon gång.

Jahopp, jag ska kanske ha min utbildningsplats på bommullsfabriken fick jag reda på idag också, och det var ju trevligt. Bara 25+ där på helgerna! Haha. Jag lär ju inte riskera att träffa någon jag känner iallafall..

Nu ska jag gå ner och äta godis i väntan på mat, hejdå =)

måndag

Måndag = tröttdag. Jag har nog nästan suttit här sen jag kom hem runt 18.00 och jag räknade snabbt ut nu precis att jag har varit vaken i snart 17 timmar. Och sov 5 timmar innan jag gick upp imorse. Jag är så trött så ögonlocken vill stänga sig själva, funderar på att sätta tandpetare mellan som dom gör i kalle anka. Haha!

Imorgon är det dags för skola igen, jag ska börja läsa körkortsteori och så ska jag prata med Henrietta om min utbildningsplats.. Gäsp. Sen är det träning, men mina halsmandlar är fortfarande apelsiner så det är kanske inte så bra att jag tränar. Får se hur jag känner mig imorgon. Efter skolan kommer iallafall Sanna hem till mig, för vi ska göra en stor pumpa i kartong! :D

Men nu ska jag gå ner och slänga i mig lite kvällsmat och sen krypa ner under mitt täcke och skalla kudden. Godnatt så småningom!



Det är klart jag saknar dig, men jag saknar nog mer själva grejen att ha någon där, att dela allting med någon. Tankar, tårar, skratt, minnen. Men det enda vi delade och var överrens om i slutet var att vi båda var lika arga på varandra.. Egentligen kunde vi klarat det, för vi kunde hjälpt varandra upp ur den där svackan men vi gav upp och nu är det för sent. Jag kan inte känna samma känsla längre, fjärilarna gör inte volter längre när jag kysser dig, jag blir inte pirrig i hela kroppen när jag pratar med dig i telefon eller ser att du är inne på msn. Ärligt talat så bryr jag mig nästan inte, och det känns så fel.

Det kanske var bäst att vi gav upp redan då? Det kanske inte hade hållt iallafall. Jag vet inte, och jag kommer aldrig få veta heller.. Men någonstans inuti bryr jag mig såklart fortfarande, annars skulle jag inte bli sårad. Annars skulle jag inte sitta här och lyssna på "våra" mys-låtar och skriva det här inlägget. Självklart kommer du alltid vara speciell för mig på många sätt, men just nu är du min vän och jag vill inte förstöra det.

Är jag hemsk när jag skriver såhär? Jag tror jag har glömt bort hur man känner, för jag känner ingenting, absolut ingenting längre. Jag har glömt bort hur man river den där muren som håller kvar känslorna långt-långt in. Men jag var tvungen! Jag var tvungen att inte känna nånting, det gjorde för ont.. Så nu står jag här idag, känslokall. Och endå inte ens så pass stark att jag kunde säga sanningen. Jag antar att jag inte är redo än. För sanningen innebär väl att jag river den där muren, och då riskerar jag att känna igen och jag vågar inte det. Inte nu. Jag vågar inte, för det gör ont. Du gör ont.




söndag

Ni vet att man kan bli bortskämd av sina kompisar? Att man får göra precis som man vill hela tiden, och att kompisarna bara svansar efter och låter en bestämma allt. En sån person blir skadad, och just nu orkar jag inte med dig längre för du verkar tro att allting kretsar runt dig. Så är självklart inte fallet, så lugna ner dig lite och försök hitta dig en plats i kompiskretsen istället för att försöka ta en plats över!

Igår var vi iallafall hos Angie och käkade potatisgratäng, grillad fläskfilé och grönpepparsås :) Smaskigt! Blev lite öl på det med, och ett spel - alias. Jag drog hem ganska tidigt, runt 12, för den lilla huvudvärken som hade suttit och gnagt hela dagen växte till en mycket stor huvudvärk som hotade med att spränga mitt huvud. Så jag slängde mig på sängen och försökte bedöva mitt stackars huvud. Lyckades inge vidare, men till slut somnade jag iallafall :) Haha.

Vaknde imorse med sprängont i halsen istället, eller rättare sagt i halsmandlarna! Kan knappt öppna munnen för då spänner det och gör svinont i min lilla hals.. Stackars mig som bara blir sjuk hela tiden..

Men imorgon händer det spännande saker! Haha, jag är redan nervös och har varit det i flera dagar. Jag ska åka tuff-tuff-tåget till Katrineholm för att träffa M :)

Och nu ska jag ner i köket och försöka få i mig frukost. Undrar hur sjutton det ska gå, om jag inte dricker min frukost.. Det är värt ett försök iaf :)

Hejdå!

we can all get fucked up tonight!

Sitter för tillfället vid datorn och väntar på att grabbarna ska höra av sig, och när dom gör det så ska jag traska ner till pizzan och ta en öl med dom i väntan på Sanna :) Sen ska vi väl förmodligen hem till henne. Blir nog riktigt trevligt skulle jag tro :) 

Och vet ni? Vi är nu 38 personer till maskeraden! Nu börjar det likna något ;D Och idag var jag och tittade på ljud, blir skitbra. Ljuset får fixas nästa vecka. Säger som Jocke, det kommer bli AWESOME!

Nae gott folk, nu ska jag gå ner och knarka halstabletter och försöka hitta på vad jag ska ha på mig för kläder ikväll. Hejsvej :)


Who wanna get fucked up?
How many rounds till you can't stand up?


torsdag

Antalet personer till lokalfesten ökar, vi är nu uppe i 32 och fler ska det bli, det lovar jag! Det är ju lite mer än två veckor kvar. Blir att fixa massa saker nu som man har skjutit upp tidigare "för att det endå var så långt kvar". Så kan vi inte säga längre för då blir det aldrig gjort, haha. Så nu får vi ta tag i det här!

Idag har jag varit på toppenhumör, allting blev så himla bra bara :) Precis allting! Just nu sitter jag och väntar på mamma som ska komma hem med cigg till mig, börjar bli satans röksugen så hon får ta och skynda sig.. Sen ska vi äta massa konstiga grejer. Ni vet olika skinka och salami mm. ? Ingen mat tycker jag, förrätt ;D

Det märks att humöret har gjort en skarp vändning om man kollar spelningslistan som har varit på hela dagen, haha! Idag kör jag på glad och rolig musik. Men nu ska jag springa ner och ringa mamma och kolla om hon kommer snart!

Hejdå :)

onsdag

Jag har visst varit lite dålig på att uppdatera, har inte blivit så mycket dator dom senaste dagarna, haha. But I'm back now!

Har precis kommit ut ur duschen, ska ner och äta snart och efter det ska jag och Sanna till boda och göra hemlisar till lokalfesten ;) Sen ska vi träffas alla fyra och planera lite, och sen kära vänner är det Grey's Anatomy! Ja, så ser min dag ut. Nu skriker magen efter mat, så bäst att gå ner och titta om det är klart. Hejdå :)

söndag

Tråkig dag.. Ont i magen, nacken och huvudet. Det går ju aldrig över!
Skulle hälsat på min Jenny idag, men hon har så hög feber så hon får inte ha några besökare.. Så när hon blir bättre drar jag dit med tårta och present i högsta hugg! :)

Kanske bra att jag inte åkte dit idag, skulle nog bli för påmind om för ett år sen då jag låg på sjukhuset i 7-8 timmar.. För idag är det 4 oktober! Mickans födelsedag, kanelbullens dag och exakt ett år sen jag gjorde - som jag tyckte då - ett misstag. Men efteråt när jag kunde tänka lite klarare så förstog jag ju att det hade varit ett misstag att inte göra "misstaget". Men nog om det! Jag fick ju en liten älskad valp istället som numera är unghund ;D

Idag blir det att ta det lugnt hela dagen. Funderar på hårinpackning och ansiktsmask? Hmm, blir nog bra :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och få ordning på min besvärliga mage som vägrar sluta göra ont!
Hejdå


crazy stalker

jOkEr skit i livet mannen säger:
hahaha men va har ja gjort

- Shorbie The worlds most dangerous fucking lunatic /O.C säger:
hmm, jaadu? du skriver varenda gång jag är inne på msn, du frågar varenda gång när vi ska träffas och om jag vill träffa dig, och det verkar som att du planerar att vi ska bli tsm bara för att vi träffas?

jOkEr skit i livet mannen säger:
hahahahaha nej nej nej du fattar fel XD
ja vill ej att du tänkar sp XD kolla
först du vet att ja tycker om dig å du vet vf och andra vi snackar på msn bara å de vet jag ej vf och vart e problemet om vi träffas å ville ej att vi bli tsms från första gång de e du som bästema aså du ska se hur ja ser ut XD å hur ja komtakter me folk XD elle hur




Ärligt talat. DU ÄR FUL SOM STRYK OCH JAG HAR SETT DIG, jag har gömt mig för dig när jag såg dig, jag har sett bilder på dig och du är totalt efterbliven och FUL OCH ÄCKLIG och jag skulle aldrig vilja träffa dig så LÄGG NER NU FÖR I HELVETE!!!!


empty

Ärligt talat, så har jag suttit och börjat på mening efter mening nu, för att försöka förklara allting, men jag har tagit bort varenda liten bokstav för det är helt tomt. Jag har inga ord kvar, eller jag har ingen ork att forma orden till en vettig mening. Förstår ni? Jag föll bakåt till ruta ett, så nu är jag här som ett vitt A4 papper. Tomt. Meningslöst. Så skulle någon kunna vara så snäll och sätta lite färg på mitt tomma, vita papper?

Ska gå ner och ta en kopp kaffe och en cigg nu.. Kanske uppdaterar senare.


a full moon make my blood curl

Tråkdag, jag är allmänt förbannad på allting eftersom jag verkligen hatar att sitta hemma flera dagar i rad! Så ikväll är det bäst att det händer något roligt annars vet jag inte vad jag gör. Förvandlar mig till en varulv och springer runt och mördar sisodär 10 pers. Let the wolves out, aooooo!

Haha, nejdå ni behöver inte oroa er. Jag ska i vilket fall träffa Sanna och det är ju alltid något :) Sen om det blir hemmakväll endå gör det inget. För då är det inte hemmakväll ensam hemma hos mig!

Hoppsan, det blev visst blacka :) Now, time to eat. So long suckers


Jag ska nog fan skaffa en varg.


Just kidding!


fredag

Nu är det fredag och min hals gör bara ondare och ondare.. Men ikväll ska jag vara frisk! Så den här dagen kommer bestå av te, halstabletter och massa c-vitamin :) Sen ska jag träffa Sanna, Jocke och Robin. Ingen aning om vilka fler det blir, men det blir nog en lugn kväll skulle jag tro.. Iallafall för min del. Måste ju fan bli frisk nu på riktigt!


Såhär såg min säng ut igår när jag skulle gå och lägga mig.


Det var alltså ganska svårt att få in kroppen under täcket.
Men jag fick knuffa bort min lilla vovve ;D


today is a good day!

Fast jag är sjuk så har det varit en bra dag idag! Myst med T och tittat på film, fått lite inspiration till maskeraden haha. Efter det satte jag mig vid datorn och blev jätteglad :) Mys! Sen kom pappa hem så då åkte vi till stan, köpte tyg, så nu är det bara att börja fixa skorna osv. Köpte också en present till Jenny :) Skor till mig själv, ett halsband och chips och godis. När det var färdighandlat så käkade vi på Mcdonalds! Ajuste, köpte ju ett nytt koppel till T med, och massa hundgodis, tuggrullar och en leksak som han nu springer omkring och brottas med. Han har fortfarande inte riktigt fattat vart det piper, så han biter lite överallt för att se om det funkar ;D

Och nu sitter jag här, funderar på att dra igång en film och äta mina onyttiga saker. Jafan, jag gör nog det. Ska skicka en inbjudan till min lillasyrra med, kolla om hon vill tjocka tillsammans med mig.
Hejdå :)


Skorna :) Ser ut som vissa grejer är mörkblåa men det är faktiskt svart! :)

torsdag

Tycker inte om att du har ont Jenny, om det var möjligt skulle jag byta med dig, eller iallafall ta det värsta av smärtan. Vi kan byta fot tex.? :) Naej usch, jag kan inte ens föreställa mig hur ont du har.. Jag önskar av HELA mitt hjärta att det försvinner snart och att du blir bra! <3 Skulle vilja ge dig det i födelsedagspresent, men måste nog leta upp en trollkarl då.. Så det får väl ta den tid det tar för dig att läka. Håll ut bara gumman! Du har stöd från alla dina nära och kära, och alla vill få dig att må bättre det lovar jag! Se nu till att bli hel :)


Ska in till stan nu med pappa, köpa lite grejs, bland annat present till Jenny då som sagt. Kan tyvärr inte åka in och säga grattis till henne imorgon men det finns ju fler dagar :)

Nu ska jag åka :) Hejdå








En vecka kvar..

RSS 2.0